Tervezett bútoraink

Egyedileg tervezett és kivitelezett bútorok az Anddesign-tól! A forma és funkció tökéletes harmóniája.

Bútortervezés

Sokszor abba a problémába ütközhetünk, hogy nem találunk olyan bútort, mely tökeletesen passzolna az adott térhez. Ez a gond leginkábbb akkor jelentkezik, amikor egy kisebb helyiségből kell minél többet kihoznunk mint látványilag, mint praktikailag.

Előfordul azonban az is, hogy valakinek egy teljesen egyedi, stílusához teljes mértékben illeszkedő bútordarabra van szüksége, mely hozzájárul ahhoz, hogy jól érezze magát otthonában. Többek között az előző okok miatt a profilomat bútortervezéssel is szélesítettem, hogy teljes körű szolgáltatást tudjak nyújtani klienseimnek, hiszen megérdemlik, hogy maximális minőségű szolgáltatást kapjanak.

Szakmámba épp a korlátok nélküli kreativitás és változatosság miatt szerettem bele, így örömmel tölt el, hogy a bútortervezés rejtélyeibe is mélyen beletanulhattam, ezen a területen is kiteljesedhetem. A szenvedély egyesíti csapattagjainkat és ügyfeleinket. Az ambíció arra ösztönöz bennünket, hogy olyan elképzelést hozzunk létre, amelyben mindannyian osztozunk; innovatív, a fantáziánk ihlette formatervezést, fenntarthatóan kezelve.

Amiért engem választanak

Amikor az ügyfelek hozzám fordulnak, fontosnak tartom, hogy szakértelemmel és tapasztalattal tudjam segíteni őket. Az évek során számos lakberendezési projektben dolgoztam, és széleskörű tudásom és tapasztalatom van a különböző stílusokról, anyagokról, színekről és textúrákról. Az igények és a költségvetés alapján egyedi, funkcionális és esztétikus lakberendezési megoldásokat kínálok az ügyfeleknek. Az anyagbeszerzésben és a projektmenedzsmentben is segítséget nyújtok, hogy a lehető leggördülékenyebb legyen az egész folyamat. Az ügyfél-elégedettség kulcsfontosságú számomra, és mindig igyekszem türelmesen meghallgatni az igényeket és folyamatos kapcsolattartást tartani az ügyfelekkel, hogy biztosíthassam a teljes elégedettségüket.

Praktikus, elegáns és ötletes is egyben. Ezek jellemzik a munkáimat.

Szakértelem

A szakértelmem és a tapasztalatom lehetővé teszi, hogy minden ügyfelem számára megtaláljam azokat a megoldásokat, ahol a forma és a funkció tökéletes összhangja biztosítja, hogy az új ingatlanból igazi otthon váljon.

Egy jó lakberendező cég rendelkezik azzal a szakértelemmel és tapasztalattal, amely szükségesek ahhoz, hogy egyedi és funkcionális lakberendezési megoldásokat kínáljanak. Az ilyen cégekben dolgozó lakberendezők képzettek és jól informáltak a különböző stílusokról, anyagokról, színekről és textúrákról, amelyekkel munkájuk során dolgoznak.

Egyedi megoldások

A lakberendezésben azt szoktuk mondani, hogy minden munka egyedi, de azt gondolom, hogy képes vagyok megtalálni azokat a megoldásokat, amik megfelelnek ügyfeleim igényeinek, ízlésének és költségvetésének. Büszke vagyok rá, hogy lakberendezési megoldásaim kreatívak, innovatívak, és maximálisan kihasználják a rendelkezésre álló teret és lehetőségeket.

Anyag és projektmenedzsment

Alapvető célom megtalálni a legjobb minőségű és stílusban megfelelő anyagokat és berendezéseket ügyfeleim számára. Emellett azt is nagyon fontosnak tartom, hogy a megvásárolt anyagok felhasználása is hatékonyan történjen. Mindig igyekszem biztosítani, hogy minden lépésben megfelelően haladjanak a munkák. Képes vagyok hatékonyan koordinálni a munkákat a kivitelezőkkel és a más szakemberekkel. Ezenkívül rendelkezem a szükséges kapcsolatokkal és szakmai ismeretekkel ahhoz, hogy bármilyen munkára is legyen szükség, legyen rá megoldásom.

Rólam mondják

Családi házunk felújítása kapcsán kerestünk lakberendezőt, és egy közös ismerősünk Andit ajánlotta. Óriási szerencsénk volt vele, minden a megbeszéltek szerint történt. Legközelebb is őt választanánk.
Horváth Zsanett
Befektetésre vettünk egy lakást, amit Andival rendeztettünk be. A 3D-s modellezés győzött meg bennünket, mindent láttunk, mindent tudtunk, úgyhogy nyugodtan vágtunk bele.
Varjas Márk
Kerti bútorainkat terveztettük az Anddesign csapattal, és nagyon jól sikerültek. Jó minőségűek, tartósak, és jó anyagokból készültek. Szívből ajánlom őket mindenkinek!
Kenezsi Zita

Referenciáim

GYIK

Kérdésed van? Valamire nem találtad a választ? Szívesen segítek! Ha itt sem találod a választ a kérdésedre, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot a megadott elérhetőségeim egyikén.

Mennyi időt vesz igénybe egy egyedi bútor tervezése és gyártása?

Az időtartam a bútor típusától, a tervezési folyamatok bonyolultságától és a kiválasztott anyagoktól függ, általában 4-16 hét közötti időtartamra lehet számítani.

Mi az egyedi tervezésű bútor?

Az egyedi tervezésű bútor olyan bútordarab, amelyet egyedi méretekkel, formával és anyagokkal készítenek, figyelembe véve az ügyfél egyedi igényeit.

Mi a folyamat az egyedi tervezésű bútor elkészítése során?

Az egyedi tervezésű bútor elkészítése során az ügyfél együtt dolgozik a bútortervezővel, hogy kidolgozzák a megfelelő méretet, formát, anyagokat és stílust.

Mennyibe kerül egy egyedi tervezésű bútor?

Az egyedi tervezésű bútor ára változó, és több tényezőtől függ, például az adott bútordarab méretétől, anyagától és a kiválasztott stílustól. Általában az egyedi bútorok ára magasabb, mint a tömegtermelésű bútoroké, de az egyedi tervezésű bútorok egyediek és tartósak, így hosszú távon megtérülhetnek.

Kapcsolatfelvétel

Szeretnél együtt dolgozni velem? Vegyük fel a kapcsolatot, hogy minél előbb megszépüljenek a terek az ingatlanodban.