Szolgáltatások

Milyen szolgáltatásokat lehet igénybevenni az Anddesign-nál? Erről az oldalról minden részlet kiderül!

Szolgáltatásaim

Anddesign.hu-Szakala-Andrea-3D-latvanytervezes.jpg

3D látványterv készítése

Mérj kétszer, vágj egyszer! Alapos, 3D-ben végzett tervezésre alapozzuk a fontos projektjeink pontos kivitelezését.

Lakberendezes-Anddesign.jpg

Lakberendezés

Kreativitás, stílusérzék, egyedi megoldások. Ezek a legfontosabban a lakberendezési megoldásaink során.

Teljeskoru-kivitelezes-Anddesign.jpg

Teljeskörű Kivitelezés

Nincs aki irányítsa a kivitelezést?
Első lépéstől az utolsóig gondozzuk a projektet, ha szükség van rá.
IMG_0467-1-1-768x768-1.jpg

Hangulatmontázs

A moodboard segítségével együtt alkotjuk meg a tökéletes vizuális koncepciót, amivel könnyedén kiválaszthatja a megfelelő színeket, anyagokat.

AndDesign-Tervezett-bútoraink-nappali-bútorok (1)

Bútortervezés és Kivitelezés

Az egyedi bútortervezés tökéletes megoldás,
ha igényeinek megfelelően készült,
minőségi és tartós bútorokkal szeretné felszerelni otthonát.
AndDesign-Kerti-Bútorok (1)

Kerti bútorok

Az egyedi bútortervezés lehetővé teszi, hogy különleges anyagokat, színeket, mintákat és formákat alkalmazzunk, így olyan bútorokat hozhatunk létre, amelyek igazán egyediek.

Mi a szolgáltatás igénybevételének a folyamata?

01 Tervezés és konzultáció

A lakberendező első lépése a megrendelővel való találkozás és konzultáció, amely során megismeri az igényeket, a stíluspreferenciákat és az elképzeléseket. Ezután megtervezi az alaprajzot és az első látványterveket.

02 Koncepció kialakítása

Az első konzultációt követően a lakberendező további kutatásokat végez és kialakítja a koncepciót. Ebben a fázisban készülnek a moodboardok, a színek és a stílusok meghatározása.

03 Részletes tervezés

Miután a koncepciót megerősítették a megrendelővel, a lakberendező részletes terveket készít, amelyek tartalmazzák a bútorok és a dekoráció elhelyezését, a színek és a burkolatok kiválasztását, valamint a világítás tervezését.

04 Végrehajtás és felügyelet

A lakberendező segít a megrendelőnek a megfelelő bútorok, kiegészítők és dekoráció kiválasztásában, és felügyeli a folyamatot a kezdetektől a befejezésig. A lakberendező szakmai hálózatának köszönhetően a legjobb szakemberekkel dolgozik együtt, beleértve a kivitelezőket és a mesterembereket is.

05 Befejezés és átadás

Miután minden elkészült, a lakberendező és a megrendelő végigjárják a helyiségeket, és meggyőződnek róla, hogy minden a tervek szerint történt. A lakberendező a végleges simításokat elvégzi és átadja az elkészült projektet a megrendelőnek.

GYIK

Kérdésed van? Valamire nem találtad a választ? Szívesen segítek! Ha itt sem találod a választ a kérdésedre, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot a megadott elérhetőségeim egyikén.

Mennyi időre van szükség egy lakberendezési projekt elkészítéséhez?​

A projekt időtartama a projekt méretétől, bonyolultságától és az igényeidtől függ. Az általános lakberendezési projektjeink általában 4-8 hétig tartanak, de ez változhat az adott projekt függvényében.

Mi a folyamat a lakberendezési projekt során?​

A folyamat a projekt méretétől és bonyolultságától függően változhat. Általánosságban elmondható, hogy az első lépés az ingatlan felmérése és az igények megismerése. Ezután következik a tervezési fázis, ahol a tervezőnk látványterveket készít az általad választott stílusban. Miután jóváhagytad a tervet, elkezdődik a kivitelezési fázis, amely magában foglalja az anyagok beszerzését, a munkafolyamatokat és a végső átadást.

Mennyibe kerül egy lakberendezési projekt?

Az árak a projekt méretétől, bonyolultságától, a használt anyagok minőségétől és a tervezési szolgáltatásoktól függnek. A pontos árajánlatot csak az ingatlan felmérése és a te igényeidnek a megismerése után tudjuk megadni.

Milyen anyagokat használnak a projekt során?

A projektjeimen kizárólag minőségi anyagokat használok, amelyek biztosítják az otthonod hosszú élettartamát. Az anyagok kiválasztása a projekt igényeihez igazodik, figyelembe véve a megrendelő stílusát és igényeit.

Kapcsolatfelvétel

Szeretnél együtt dolgozni velem? Vegyük fel a kapcsolatot, hogy minél előbb megszépüljenek a terek az ingatlanodban.