Idén is ugyanoda kerül a karácsonyfa?

Unja, hogy minden évben minden ugyanúgy van? 
Vágyik egy olyan otthonra , ami tükrözi az egyediségét és a személyiségét elegáns és stílusos luxusba csomagolva?
Ha igen, akkor most itt a megfelelő időpont, hogy egyeztessünk, tervezzünk, és elindítsuk a jövő évi otthon átalakítást!

Az első konzultáció most karácsonyi ajándékba jár, hogy időben elkezdjük a tervezést.

A jövő évi siker az idén kezdődik!

Legyen szó lakberendezésről vagy egy teljes otthonfelújításról, a mi csapatunk kreatív ötletekkel, szakértelemmel és tudással áll rendelkezésedre. Ne maradjon le a karácsonyi kampányunkról és kezdjük el együtt az átalakítást!

Még vár a jövő év, és most van az ideje, hogy változtassunk rajta! Ne hagyja, hogy minden év ugyanúgy teljen – hozzuk ki együtt a legtöbbet az otthonából! Foglaljon időpontot, és kezdjük el a tervezést még az idén!

Miért éppen Anddesign?​

Engedje meg, hogy bemutatkozzam, Károlyi Andrea vagyok a lakberendező, aki Önnek segít az álmai otthonának megtervezésében és kialakításában. Védjegyem a stílusos, kifinomult tervezés amely a luxust és eleganciát tükrözi minden elemében. A minőség nálam nem kérdés, hanem elvárás.  Tapasztalatom és szakértelmem révén biztosítom, hogy a tervezés és kivitelezés folyamata gördülékeny legyen, és végül a lehető legjobb eredményt érjük el. Stílusérzékem és kreativitásom segít abban, hogy az Ön egyedi igényeit és ízlését figyelembe véve egy olyan otthont hozzunk létre, amely valóban tükrözi Önt és az életmódját.

Egy kis ízelítő a korábbi munkáimból

Tervezés és siker, elejétől a végéig

A legutóbbi, belvárosi lakás átépítésem során szoros határidőket kellett betartanunk, hiszen mindössze négy hónap állt rendelkezésre az átalakításra. A tetőtől a padlóig mindent újraterveztünk és kiviteleztünk. Az építőipari munkálatok a tetőszigeteléstől kezdve, a klíma és fűtésrendszer korszerűsítésén át, az árnyékolás kiépítéséig tartottak. Sikerült? Persze! Ráadásul időben, a költségkereten belül maradva.

Megoldásorientált megvalósítás

A lakás berendezésében és dekorálásában semmi sem maradt a véletlenre. A kárpitos bútoroktól az asztalokig minden elemet gondosan kiválasztottam és helyeztem el a tervezett loft stílusú lakásban. A kreatív dekorelemek, mint például a dekortégla és a tapéta, tovább növelték az otthon egyediségét és stílusát. Az eredmény egy olyan lakás, amely egyszerre modern és meleg, és minden részletében a loft stílus jegyében született meg.

Referenciáim

A referenciák az egyik legfontosabb dolog a lakberendezésben, hiszen ezeket látva tudunk igazán megbízható és minőségi szolgáltatást nyújtó szakembert találni. Ezért büszkén mutatom be referenciáimat, amelyekben a legkülönbözőbb stílusú és méretű lakások, házak és irodák találhatók. Mindegyik projektben azon dolgoztam, hogy az adott helyszín sajátosságait és a megrendelő igényeit maximálisan figyelembe véve egyedi és stílusos enteriőrt hozzak létre. Az elégedett megrendelők és a referenciáik bizonyítják számomra, hogy munkám eredményeként az otthonok nem csak szépek, de kényelmesek és funkcionalitásukban is magas színvonalúak lettek. Bízom benne, hogy a referenciák meggyőzik Önt arról, hogy érdemes velem dolgozni, és együtt megtervezni az álmai otthonát.

Mikor van szüksége rám?

Új ingatlan berendezése

Ha új otthont vásárol vagy épít, segítséget nyújtok a tervezési folyamatban, hogy a lehető legjobban kihasználjam a rendelkezésre álló teret és az igényeinek megfelelően tervezzem meg az enteriőrt.

Felújítás

Ha frissíteni szeretné a meglévő otthonát, de nem tudja, hogyan kezdjen hozzá, a szaktanácsadással segítek abban, hogy kiválassza a megfelelő színeket, anyagokat és bútorokat, amelyek a legjobban illenek stílusához és igényeihez, majd a megálmodott otthont elejétől a végéim megalkotom. Olyan lesz ez akár egy valóra vált álom luxus kivitelben.

Bútortervezés, vásárlás

Minden porcikájában az egyediséget tükröző otthon. Szeretne egyedi bútorokat, kiegészítőket vagy világítást otthonába? Együtt megálmodva szakemberekkel együtt dolgozva olyan egyedi darabok hozunk létre, amelyek életre keltik otthonát és kifejezik az Ön személyiségét és stílusát.

Tervezés

Ha értékeli az időt és a minőséget, szolgáltatásaim segítséget nyújthatnak abban, hogy a tervezési folyamat gördülékenyen menjen végbe, és az eredmény egy magas minőségű és tartós enteriőr legyen, amely évekig vagy akár évtizedekig is megfelel az Ön igényeinek.

Ha szeretné, hogy otthona jövőre meg tudjon újulni, kezdjük el a munkát már idén!

Az első konzultáció és felmérés vezető tervezőnkkel Károlyi Andreával, most:
50.000 Ft

A tervek megrendelése esetén a konzultáció (ára levonásra kerül az árból, vagyis INGYENES), egy karácsonyi ajándék az AndDesign csapatától, hogy minden szép otthon még szebb lehessen!

Ilyen volt - ilyen lett