Teljeskörű kivitelezés

“Mindenhol jó, de legjobb otthon.” – szerintem rengetegen egyetértünk ezzel a gondolattal.

Otthonunk valamilyen szinten minden esetben tükrözi személyiségünket. Mindenkinek vannak preferált színei,formái, motívumai, melyek visszaköszönnek lakásában. A környezetünkben lévő színek, elemek azonban befolyásolni tudják fizikai és lelki állapotunkat egyaránt, ezért nagyon fontos, hogy mivel vesszük körbe magunkat.

Fontos tisztában lennünk azzal, hogy milyen érzést szeretnénk kiváltani egy térben. Ha pedig már tudjuk, akkor el kell kezdenünk azon dolgozni, hogy minél előbb visszakapjuk a kívánt hatást. Ez mind rengeteg átgondolást, tervezést igényelő folyamat. Szolgáltatási körömet éppen ezért igyekeztem úgy kialakítani, hogy megrendelőim egy kézbe adhassák a berendezni kívánt térrel kapcsolatos tennivalókat.

A közösen megtervezett otthont azonban kivitelezni is tudni kell. A lakberendezés a fő profilom, látni szeretném a végeredményt, ezért fontosnak tartom, hogy az álmok megvalósításához minden szükséges “eszköz” a kezemben legyen, így lakberendezői ambícióim mellett bútortervezéssel, 3D látványtervezéssel, belsőépítészettel és generál kivitelezéssel is foglalkozom. Melletted leszek az álmoktól egészen a megvalósításig!